11 Temmuz 2021 Pazar

Farklı Farkındalıklar İçerisinde Bulunan Varlıksal Alanlar ve İçeriği

Farklı Farkındalıklar İçerisinde Bulunan Varlıksal Alanlar ve İçeriği

Varlıksal alanlar içinde farklı farkındalıkların yaşatılması, bunların nedenleri, nasıl yaptıkları, nasıl sonlanacağı ve konu hakkında anektodlardan oluşmaktadır. İlk başta Vil Solivyes'in yaşadığıını duyduğunuz bu durumu aslında bir çok önemli şahsiyet yaşamaktadır ve kimileri farkındadır ve kimiler değildir... İşte artık aydınlanma zamanı gelmiştir.

Vil Solivyes'in Varlıksal Alanlarını Obsede Etmeye Çalışan Obsedörlerin Ortaya Çıkan Farklı Farkındalık Yaşamlarında Varlıksal Oluşumları Yaşatmaları Oyunlarının Deşifre Edilmesi Zamanı Gelmiştir.

Ne Senin Bir Suçun Var Nede Benim....

Obsedör varlıklar obsede etmek istediği varlıkların önce merkez alanı olan varlığın kendisini etkisiz hale getirerek yanılgı alanına sokarlar, burada bir unutkanlıkla yaşama başlamak zorunda kalan merkez varlık sonrasında bu varlığın varlıksal alanlarını kendi amaçları ile ilgili olarak yapılandırmaya başlarlar...

Varlığı parçalamanın ve O'nu obsede etmenin başka bir yoludur bu... Zaten varlığı parçalamak isteyen bu obsedör organizasyonlar, dışarıda bunu yapamadıkları için yanılgı seçimini kullanmak zorunda kalmışlardır ve bine yakın obsedör varlığın birlikte çalışması sonucu olarak ancak Vil Solivyesi yanılgıya düşürmeyi başarmışlardır ve sonrasında varlıksal alanlarına sızmayı başararak ve Vil çocukluk hayatını mecburen yaşamak zorunda iken, O'nun bu durumundan fırsat bularak, varlığından kendi bilgi ve tecrübesinin el verdiği bütün karakterleri, sanatçıları, önemli işler yapabilecek enerjileri varlıksal görünümleri ile çıkarmaya başlayacaklardır.

Devamı için tıklayınız.