14 Temmuz 2021 Çarşamba

Sapkınlıklar ve Sapıklık ve Bunları Yaşatmak ve Yaşamak Kesinlikle Yasaktır

Sapkınlıklar ve Sapıklık ve Bunları Yaşatmak ve Yaşamak Kesinlikle Yasaktır

Sapkınlıklar ve Sapıklık ve Bunları Yaşatmak ve Yaşamak Kesinlikle Yasaktı Bu eylemleri yaşatan İnanışlar ve Sapkınca Davranışlar ve Sapıklıklar Her zaman Yasaktır

Sapkınlık, doğru ve düzgün seyreden, giden, ilerleyen bir halden sapma durumudur. Doğruluğa ve düzgün olan şeye karşı durma durumudur ve bu şekilde bir tanımla sapkınlık denilen olumsuz eylem, bizim için sevgiye ve içeriğindeki erdemlere karşı olma anlamını taşımaktadır ve hiç bir saptırı, yol, bilgi, konu, olay, düşünce, sapkınlık yaratacak oluşumlar, uygun bulunmadan kesinlikle yasak olarak sayılır.

Sapıklık ise, bir varlığın dengesini kaybederek, yaşamın değerlerini ve bilgilerini umursamadan kendisine ve çevresine zararlar verme haline gelmesine neden olan akli, zihinsel hastalık hali, psikopatça, yani bozuk psikolojinin uygulandığı hastalıklı bir davranış biçimidir. İçeriğindeki olumsuz eylemleri normal gibi uygulamaya çalışması şeklinde hastalığı yaşatılır. Bu açıklamalarla sapıklık ve sapkınlık her haliyle yasaktır. Bizle içidne sapkınlık vissa bilgilerinden vazgçemek olur zaten ve kesinlikle doğru giden bu düzenimiz bozulamaaz. Bizlerin doğru ve düzenli bularak yaşadığımız herşeyi bozmaya çalışmaktır sapıklıktır.

Sapkınlık doğru ve olması gerektiği gibi, düzenli, var olma anlarında bir rahatsızlıkları özellikle oluşturmadan kendi düzgün ve içeriğinde elinden geldiğince sevgi ve bilgilerinin yaşatıldığı hayatın bu düzenini bozmaya, onun için aykırı gelecek şekilde bunalımlara sebep olmaya, içerisinde zorla elde etmekten, hastalıklı bir şekilde ilgi göstermeye,cinsel ve diğer bir çok erdemsel ve duyusal özelliklerin yapılarına ters olan olumsuz eylemleri başakarının yaşamında, hayatında ve çevresinde yaşatmasına sapıklık denilmetkedir ve sapıkça davranışlar oldukça rahatsız edici ve toplumlar tarafından hastalık olarak tanımaları ile oldukça fazla zarar vericiliği ortay çıkmıştır ve kimselere bu gibi yaşamının düzenine ve anlayışlarına ve bakış açıklarına ters olan tacizlerde bulunamaz, zorla yada baskı ile bunları yaptıramaz, kandırarak yapmalarda sapıklık anlamında kullanılır ve varlıklar kendilerine sapıkça davranan varlıksal alanlardan uzak durmalıdırlar. 

Devamı için tıklayınız.